La Plata Gastro egy élmény, az ízek világában.

Budapesten rengeteg étterem foglalkozik munkahelyi étkeztetéssel, de a mi célunk, hogy kitűnjük ezek közül. Kóstold meg ételeinket, fogyassz frissen sültjeinkből, melyet akár személyre is szabunk, mert a Te egyedi igényeid számunkra a legfontosabbak, hogy jó érzéssel gondolj ránk mindig. 

Gyere be egy reggelire, egy kávéra, egy tízóraira vagy akár egy uzsonnára hozzánk, mely hozzásegít a napi munka gördülékenyebb és aktívabb eléréséhez.

Kérlek, oszd meg tapasztalatodat Velünk, hogy naponta színesíteni tudjuk kínálatunkat a Te igényeidhez és mások megelégedettségének hozzásegítéséhez egyaránt cserébe mi is kedvezünk neked.

Amit mi adunk és garantálunk neked!

Minőség – Egészségtudatosság – Gyorsaság – Vendégközpontúság – Kreativitás – Nyitottság az újdonságokra

Nyitva tartás időnk alatt szinte bármikor kedvedre válogathatsz, a menüből, kész ételeinkből, de süttethetsz akár azonnal, ha éppen más ételre vágysz.

Küldetésünk egy olyan kulináris étterem kialakítása, amely otthoni ízeket varázsol, akkor is, amikor munkában vagy és megéhezel, de amikor hétvégén szeretnéd, ha barátokkal egy összejövetelt tudj összehozni Nálunk, egyedi ízek és igények figyelembevétele mellett. Fontos számunkra, hogy kollegáink a maximális odafigyelés mellett, legtökéletesebb kiszolgálást nyújtsák minden vendégünk számára. A kiváló csapatszellem és ételek mellett nagyon fontos, hogy olyan termékeket, nyersanyagokat használjunk, használunk, amely a paleo, gluténmentes, diétás, vega, vegán, laktóz és tejérzékeny igényeket is kiszolgálják, melyek frissek és magyar termelőktől származnak.

Készülünk hideg-meleg reggelivel Neked, hogy már 8:00 órától akár magaddal is vihesd az irodába és ezzel is bearanyozzuk a napodat. Várunk ebédre már, akár 11.00 órától egészen 17.00 óráig, ahol friss zöld fűszerekkel, friss zöldségekkel készítjük el neked meleg ételeinket, ahol minőségi alapanyagokat használunk, általunk helyben készített tésztákat, hogy megelégedettséged mindig megmaradjon és ne csak egy alkalomra szóljon. Válasz kézműves termékeink közül, mivel mi szakítunk az üzemi konyhák, gyorsétkezdék hangulatával.

Ne ijedj meg, ha hosszú sort látsz, mi folyamatosan figyeljük, hogy ezt csökkentsük és 2 kasszát is üzemeltetünk a gyors kiszolgálás érdekében.

 

r1